Vi har övergått till digitala busstidtabeller och utger inte längre tryckta tidtabeller. Vänligen använd sökfälten nedan till att bekräfta tidtabellerna före avfärd.

Vid frågor gällande linjetrafik och skolbussar vänligen kontakta oss på tel.nr. 050 56 21291 eller 040 668 3309 (bussar söder om Vasa) och tel.nr. 050 553 8984 (bussar norr om Vasa).

Ingsva Go månadskort

Våra nätbiljetter säljs av Matkahuolto. Busshållplatserna via i-symbolen (nära resans pris)

Sursikbussarna

Bussarna till och från Sursik kör på skoldagar. 
Sursikbussarnas tidtabeller hittar du här.

Tågbussen från Jakobstad

Tågbussen tar dig till tågstationen i Bennäs. 
Tågbussens tidtabeller hittar du här.

Vippari-trafik i Jakobstad

INGSVA kör Vippari-trafik i Jakobstad. 
Läs mer om Vippari-bussarna här.

Servicetrafik, Närpes

Åk servicebuss i Närpesregionen
Tidtabell och information.

Servicetrafik, Kristinestad

Åk servicebuss i Kristinestadsregionen
Tidtabeller och information.


Covid 19-information

Situationen med COVID 19-viruset är ett faktum som vi tar på allvar som företag och del av samhället. Vi har ständig kontakt med myndigheterna . Vi har själv den bästa överblick över situationen i bussarna och kommer att reagera vid behov. 

Vi rekommenderar användningen av munskydd i våra bussar. Handsprit finns på alla bussar. Avstå från att resa om du känner dig sjuk. Om du behöver hosta eller nysa, gör ditt bästa för att skydda din omgivning. Använd gärna inte kontanter när du köper bussbiljett. Alla kommer inte att ha möjlighet eller vilja att använda skydd. Vi hoppas att du har överseende och inte kommenterar om någon annan inte använder munskydd.


Regionbiljetten säljs inte mera

Efter att regionbiljetten blivit avskaffad gör 44-resors-kortet comeback. Kortet är personligt, det kan köpas av chauffören (klippkort), matkahuolti.fi eller från Matkahuoltos ombud.