INGSVA är Österbottens största bussbolag, med ca 80 fordon och 80 chaufförer i både Jakobstad, Korsholm och Närpes. Vi trafikerar med linjetrafik från Karleby i norr till Kristinestad i söder och bedriver skol-, service- och taxitrafik samt under normala förhållanden beställningstrafik både inom landet och i Europa.

Vi växer både organiskt och via förvärv och vi vill vara en föregångare i branschen avseende både miljö, säkerhet och personalens trivsel. Det finns uttalat i vår mission och strategi att vi stegvis skall röra oss mot en fossilfri verksamhet och 2030 kommer största delen av fordonen att drivas fossilfritt.

Vi söker HR Manager
För att ytterligare utveckla vår verksamhet söker vi nu en HR Manager som kan ta en aktiv roll i alla frågor som rör personalen och våra tillhörande processer och system. Vi söker Dig som har förutom genuint intresse och kompetens inom området även är organiserad, utvecklingsorienterad, tycker om att ta beslut och agera, och behärskar både svenska, finska och engelska. Mer information (pdf)

Sänd in din ansökan inkluderande CV och personligt brev till josefin.anderssen@svennerstal.com senast den 17 december 2021 (du behöver inte använda fälten på denna sida). Platsen tillsätts när vi hittar rätt person för uppgiften! För tilläggsuppgifter, vänligen kontakta VD Kennet Svanbäck på kennet.svanback@ingsva.fi

Om du är intresserad att arbeta hos oss som chaufför eller i andra arbeten, fyll i fälten nedan och skicka oss dina uppgifter. Vid frågor kontakta vår VD: kennet.svanback@ingsva.fi 
Vi söker chaufförer
Vår verksamhet ökar, vi växer och kommer därför att behöva rekrytera flera chaufförer inför 2022. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en öppen miljö, förutom D-kort behöver du trivas med kundservice och ha en positiv inställning. Språkkunskaper ses som merit!

 

Sökandes uppgifter:

Efternamn

Förnamn

Telefonnummer *

E-postadress *

Kan börja arbeta (datum)

Söker arbete som
TaxichaufförBusschaufförAnnat

Önskar anställning:
TillsvidareSommarjobbPraktikantplats

Jobbar helst från Ingsvas verksamhetsort i:
JakobstadKorsholmNärpes

Dina körkortsklasser

Yrkeskompetens (ifall i kraft, hur länge?)

Personliga frågor:

Födelsetid (datum)

Kön
ManKvinnaAnnat

Modersmål

Övriga språkkunskaper och kunskapsnivå (flytande, klarar kundservice, svag)

Hemadress

Utbildning

Arbetserfarenhet

Hobbyer

Annat

Hur länge får vi behålla din ansökan?

Skriv det som står nedan på raden under symbolerna. På detta sätt hindrar vi skräppost att nå vår e-post

captcha

För dig som inte har busskort erbjuder Optima chaufförsutbildningar. Dels en utbildning för de som redan har jobb men kan studera kvällstid och en för branschbytare eller arbetssökande. Mer information om Optimas utbildningar nedanför (sidans slut i mobilvy).

Optimas utbildningar:
Stefan Koski
, tfn 044 7215249, stefan.koski@optimaedu.fi eller
Kim Vikström,
 tfn 044 7215254, kim.vikstrom@optimaedu.fi
Tidpunkt:
 Kontinuerlig ansökan
Intervju:
 Sökande kallas till intervju där studierna utreds och lämplighet till yrket bedöms (SORA lagstiftning).
Alla sökande bör ha med sig till intervjun ett  aktuellt utdrag ur körkortsregistret från Traficom, detta kan printas ut från Traficoms sida.