Minnen, upplevelser och resor …

Paperille painettua aikatauluvihkoa ei enää julkaista. Tarkista ajantasaiset bussiaikataulut alla olevan hakutoiminnon avulla.

Kysymyksiin, jotka liittyvät linja-autoliikenteeseen ja koululaisliikenteeseen, vastataan seuraavissa numeroissa: Vaasan pohjoispuoli 050 553 8984 ja Vaasan eteläpuoli 050 56 21291 ja 040 668 3309.

Meidän hinnat ovat muuttuneet. Hinnat ovat päivittyneet ELY-keskuksen antaman hinnaston mukaan meidän liikennöinti alueelle. Tämä tarkoittaa sitä että tietyillä reiteillä hinnat ovat nousseet vaikka olemme yleisesti huomioineet valtion arvonlisän vähennyksen henkilöliikenteessä ajalla 1.1-30.4.2023. 

Ingsva GO kuukausikortti

Nettilippumme myy Matkahuolto. Kun olet löytänyt sopivan lähtöajan, löydät linjan bussipysäkit klikkaamalla hinnan lähellä olevaa i-symbolia.

 

Sursik-bussit

Ajamme Sursikiin koulupäivinä.
Sursik-bussien aikataulut löydät tästä.

Junabussi

Junabussilla pääset Pietarsaaresta Pännäisten rautatieasemalle.
Junabussin aikataulut löydät tästä.

Vippari-liikenne

Hoidamme Vippari-ajot Pietarsaaressa.
Lue lisää Vippari-liikenteestä tästä.

Palveluliikenne, Närpiö

Närpiön palveluliikenne palvelee kaikkia kyytiä tarvitsevia!
Aikataulut ja lisätietoa.

Palveluliikenne, Kristiinankaupunki

Myös Kristiinankaupungissa palveluliikenne on kaikkien käytettävissä.
Aikataulut ja lisätietoa.


Covid 19

Otamme COVID 19 -virukseen liittyvän tilanteen vakavasti sekä yrityksenä että osana yhteiskuntaa. Olemme jatkuvasti yhteydessä viranomaisiin. Näemme itse parhaiten, mitä linja-autoissamme tapahtuu ja tulemme reagoimaan, mikäli tarve ohjeistukselle tai fyysisille suojatoimille ilmenee.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Myös hyvä käsihygienia ja käteismaksu ovat avainasemassa julkista liikennettä käytettäessä.  Toivomme kuitenkin, että vaikka itse toimit parhaan tiedon mukaan ja oikein, et huomauta kanssamatkustajallesi, mikäli hän matkustaa ilman maskia. Käytä busseista löytyvää käsidesiä. Älä matkusta, mikäli tunnet olosi sairaaksi. Mikäli tunnet tarvetta aivastaa, tee kaikkesi suojellaksesi ympäristöäsi pärskeiltä. 


Seutulippu on poistunut myynnistä

Tuttu 44 matkan kortti palaa myyntiin.  Kortti on henkilökohtainen ja sen voi ostaa kuljettajalta, matkahuolto.fi – sivulta tai Matkahuollon asiamieheltä.