Minnen, upplevelser och resor …

 

Taksi Närpiö ja Pietarsaari

Ingsva Taxi tarjoaa korkealaatuista taksipalvelua sekä Närpiössä että Pietarsaaressa. Käytämme minibusseja, joten mukaan mahtuu isompikin ryhmä. Koululaiskuljetusten lisäksi meiltä voi myös tilata sairaskuljetuksen.

Tilaa taksi – lisämaksuton päivystysnumero

Närpiö

Puh. 0400 261 058 
Puh. 0400 130 025

Pietarsaari

Puh. 044 777 7205 
Sähköposti: ingsvataxi@ingsva.fi

 

Konttori (09-16:00)
Puh 020 781 5360 

Autoissamme on tilaa jopa 20 hengelle. Osassa takseista on valmius rullatuoli- ja paarikuljeutuksiin.
Paariautot ja inva-autot on varustettu 230 V -invertterein esim. tietokoneita varten. Meillä on myös kannettava happilaitteet.
 

INGSVA Taxi, kahdeksan kysymystä

1. Käytetäänkö takseissanne enää mittaria – mistä tietää, paljonko matka maksaa
– Käytämme taksamittareita hinnan määrittämiseen. On myös mahdollista pyytää matkan hinta etukäteen.
2. Miten varmaa on, että Ingsva Taxi on saatavilla myös öisin esim. Närpiön alueella?
– Palvelemme 24/7 koko vuoden. Taksikyyti kannattaa varmistaa etukäteen juhlapyhinä tai mikäli alueella on suurempi tapahtuma. Soita meille ajoissa niin järjestämme kyydin.
3. Miten taksi tilataan, on teillä esim. Ingsva Taxi -puhelinsovellus?
– Meillä ei ole vielä taksisovellusta käytössä. Puhelintilaus on nopea ja helppo tapa. Hinta on sama kuin normaalissa puhelussa. Meiltä voi myös tilata taksin sähköpostitse taxi(ät)ingsva.fi
4. Muuttuvatko taksihinnat kellonajan mukaan – onko esim. kalliimpaa tilata taksi yöllä tai vaikka Närpiön Tomaattikarnevaalin aikaan?
– Kellonaika vaikuttaa meillä vain perusmaksun suuruuteen. Päivisin 06.00-20.00 perusmaksu (lähtömaksu) on 5,90 €. Samoin lauantaisin ja pyhäaattoina 06.00-16.00. Muina aikoina taksin lähtömaksu on 9,00 €.
5. Voiko kyydin hinta muuttua asiakkaan “naaman mukaan” – esim. jos kymmenen hengen kaveriporukka lähtee kaupungille perjantai-iltana?
– Ei, taksikyydin hinta on aina hintataulukkomme mukainen kaikille asiakkaille kaikkina aikoina.
6. Voiko takseissanne vielä maksaa käteisellä?
– Käteisellä voi maksaa ja maksuvälineeksi käy myös Suomessa yleiset pankki- ja luottokortit. Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi pyydämme asiakkaitamme ensisijaisesti maksamaan kortilla, mielellään lähimaksulla.
7. Taksikuljettajilla ei ole enää automaattisesti vaitiolovelvollisuutta. Onko taksin kyydissä varottava, mitä sanoo?
– Kuljettajillamme on edelleen vaitiolovelvollisuus.
8. Taksinkuljettajaksi pääsee nykyään ilman erityistä koulutusta. Voiko kuka tahansa, jolla on ajokortti, ajaa Ingsva Taxin autoja?
– Kuljettajillamme on aina taksinkuljettajan ajolupa. Koska meillä on myös linja-autotoimintaa, on kuljettajillamme yleensä myös linja-autokortti. Erittäin tärkeätä on myös, että kuljettajamme soveltuvat työhön. Alan tiukan kilpailutilanteen takia on äärimmäisen tärkeää, että kuljettajamme toimivat työssään niin hyvin, että sama asiakas tilaa meiltä taksin myös jatkossa.
9. Vielä yksi kysymys, eikö yrityksenne ollut ennen nimeltään INGVES Taxi?
– Kyllä, nimi Ingves vaihtui INGSVA-muotoon 2020.