Vaellusmatka Dolomiiteille 12.-18.6.2017

Idyllisessä pikkukylässä Völs am Schlern

MATKAT 2017 -esite ilmestyi!

Esitteestä löydät suosikit Alsace sekä Reinin ja Mosel. Uutuuksina mm. houkuttelevia viiden päivän matkoja Kataloniaan, Balkanille sekä Italian järvimaisemiin. Syksyn uusia tuttavuuksia ovat: Serbia-Bosnia-Kroatia, Baskimaan läpileikkaus sekä Andalusian aarteet. Lisäksi loka-marraskuussa kolmen viikon rantalomamatka Costa Tropicalin aurinkorannalle. Mukavia lukuhetkiä!
Avaa esite tästä!

SUOMENKIELISET MATKAT; Laadukkaampi - Turvallisempi - Viihtyisämpi

Lähde sinäkin unohtumattomalle elämysmatkalle! Tarjoamme ison määrän erilaisia matkakohteita niin Eurooppaan kuin myös kauemmaskin. Euroopan matkoillamme on kohteissa oma suomalainen linja-automme, kuljettajamme ja opas. Ota yhteyttä soittamalla suoranumeroihimme: 040-1963962 TAI 040-1965189

9.-13.9. MONTENEGRO & KROATIA, 5 päivää 1095 €

Upea 5 päivän matka yhdistää uskomattoman Montenegron ja kauniin Etelä-Kroatian. Myös lisämaksullinen retki Bosnian Mostariin. Varaa paikkasi pian!
Varaa paikkasi tästä

ELÄMYSTEN EUROOPPA

Huippulaadukkaat matkat Eurooppaan – lennä kohteeseen ja oma suomalainen linja-automme, kuljettajamme sekä matkaoppaamme ovat sinua vastassa.
Näytä kaikki matkat

UUSI LÄHTÖ SORRENTO & ROOMA! Varaa pian!

Suorat lennot Helsingistä, keräilyreitti Satakunnasta. Kohteessa suomalainen linja-automme ja kokenut opas! Enää muutama paikka jäljellä!
Varaa paikkasi tästä!

VIINI- JA RUOKAMATKAT

Viinimatkamme sisältävät paljon enemmän kuin vain viini-aiheisia vierailuja. Tee kuten tuhannet muut ja kokeile! Yli 20-vuoden kokemuksella: www.viinimatkat.fi
Näytä viinimatkat

TEATTERI-, MESSU- JA OSTOSMATKAT

Kulttuuria, elämyksiä ja kiinnostavia ostoksia
Näytä kaikki matkat

SUKULAISBUSSI

Kestosuosikki Itämeren molemmin puolin - jo yli 40 vuoden ajan
Näytä kaikki lähdöt

TARJOUSPYYNNÖT

Tilausajojen ja matkojen tarjouspyynnöt tästä
Pyydä tarjous

LINJALIIKENTEEN AIKATAULUT

Linjaliikenteen aikataulut.
Näytä aikataulut

UUTISIA

TILAUSAJOT JA LIPUNVÄLITYS

Tarjoamme tilausajot Suomessa ja Eurooppassa korkeatasoisilla turistibusseilla. Mahdollistamme teatterimatkat, pelimatkat, konserttimatkat, ryhmämatkat, kiertomatkat, yrityskuljetukset ja muut räätälöidyt kuljetusratkaisut busseilla kaikenkokoisille ryhmille.

Matkat lähiaikoina

Kaikki elämysmatkat

TAKSI

Ingves taksi

Terminaalitie 4, 64200 Närpiö.
Puh. 0400 261058 (päivystys 24/7).

1-8 istumapaikkaa. Henkilö-, pyörätuoli- ja paarikuljetukset.

Matkatoimisto INGVES on nyt Ingves & Svanbäck!

Uusi nimi - uudet kujeet ja runsaasti uutuusmatkoja!

Matkailualan konkarit: Matkatoimisto INGVES & SVANBÄCK Ryhmämatkat yhdistyivät alk. 1.8.2014. Tällöin yhdistettiin peräti 114 vuotta yrityshistoriaa!
Päivitimme matkatarjontaamme vastaamaan jokaisen matkailijan toiveita sekä budjettia. Tilaa tuore matkaesite kotiisi tai lataa sähköinen esite alempana olevasta latauslinkistä - ja ihastu!
Tilaa esite tästä

Ota yhteyttä

Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ota mielellään yhteyttä.

ENNAKKOESITE ILMESTYI!

MATKAT 2017 -ennakkoesite on nyt julki! Tarjolla runsaasti uutuusmatkoja jokaiseen makuun. Ryhmät huom! Voitte aina pyytää kiintiön miltä tahansa esitematkalta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.
Lue esite tästä

Uutiskirje