Minnen, upplevelser och resor …
 

Tarkista aikataulusi ja osta lippu

Nettilippumme myy Matkahuolto.

Juhlistamme 10-vuotiasta Insgvaa ja 100-vuotista bussiliikennettä!

Juuremme ulottuvat vuoteen 1924, jolloin Haldin ajoi ensimmäisen bussimatkan, ja rikkaaseen tarinaamme sisältyy unohtumattomia matkoja ja elämyksiä. Yhdistyneet yrityksemme – Ingves Bussar ja Svanbäcks Bussar, mukaan lukien perinteikkäät Haldin & Rose sekä Ekmans Bussar – tekevät meistä linja-autoalan johtavan toimijan Pohjanmaalla. Haluamme juhlia kanssasi 100-vuotista linja-autoliikennettä, ja etsimme nyt parasta bussitarinaa vuosien varrelta.

Jaa tarinasi ja voit voittaa viikonlopun Tukholmassa!

Ingsvasta Nordic Bus Groupin jäsen


Nordic Bus Group aloittaa toimintansa 31.1.2023

Uusi holdingyhtiö Nordic Bus Group ostaa 100 % Ingves & Svanbäckin ja Dahl-Linjaliikenne osakkeista 31.1.2023. Brändit INGSVA ja Dahl-Linjaliikenne säilyvät ja toimintaa harjoitetaan nykyisistä paikallisista toimipisteistä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Mustasaaressa ja Närpiössä ja Maarianhaminassa. Nordic Bus Group koostuu neljästä kumppanista - Svanbäck GKG:sta, Ingves groupista, Dahl Capitalista ja Wedecosta. Nordic Bus Groupin toimitusjohtaja Kennet Svanbäck jatkaa yhdessä varatoimitusjohtaja Jonas Dahlin ja yhtiön muun johdon kanssa liiketoiminnan kehittämistä positiivisessa pohjamaalaisessa yrittäjähengessä.

Sustainable Travel Finland

Ingsva on saanut seuraavan certifikaatin, joka liittyy kestävään kehitykseen ja ympäristöön, Sustainable Travel Finland. STF on certifikaatti matkailuyrityksille tai matkakohteille, jotka työskentelevät kestävän kehityksen edistämiseksi laajalla alueella. Ingsvalle tämä ei ole uutta, olemme jo pitkään työskennelleet näiden asioiden parissa: ympäristö, työilmapiiri, kiinteistöt ja ajoneuvot. Lisää meidän vastuullisuustyöstämme alla olevassa raportissa.

ISO 14001 Ympäristösertifikaatti

Joulukuussa 2021 saimme ympäristösertifikaatin ISO 14001. Meillä on Ympäristöryhmät sekä Närpiössä että Pietarsaaressa, jotka kokoontuvat neljännesvuosittain ja he tekevät sisäisen tarkastuksen. Lue lisää: Ingsvan Ympäristöpolitiikka

UUSI! Kestävän kehityksen raportti 2022

Turvallista ja vastuullista matkustamista. Pyrimme kaikella toiminnallamme siihen, että asiakkaamme voi matkustaa turvallisesti ja vastuullisesti, oli matka sitten pitkä tai lyhyt. Lue lisää kestävän kehityksen raportistamme
ISO14001