Minnen, upplevelser och resor …

Kiertomatkoja, viinimatkoja – meillä on monipuolinen valikoima matkoja niin yksittäisille matkustajille kuin ryhmille. Mikäli kuulut ryhmään, josta löytyy vähintään 10 matkustushaluista, voimme suunnitella teille matkan haluamaanne kohteeseen. Tarvittaessa myymme matkan muut paikat verkkosivujemme kautta – mitä enemmän matkustajia ryhmämatkalle saa, sitä halvempi on matkan hinta.
Tästä voit selata vuoden 2019 matkaesitettämme.

Normandia ja Ranskan linnat

Tämä uusi lähtömme Normandiaan sisältää mm. yöpymisen hulppeassa Sissin kartanohotellissa. Lennämme Pariisiin mennen tullen!
Tutustu matkaan!

Upea Islanti

Islanti kuuluu maihin, joka on jokaisen matkailijan "pitää käydä"-listalla. Mahdollisuus matkaan on tarjolla 4.-8.10. Tervetuloa mukaan!
Tutustu ja varaa!

RÄÄTÄLÖIDYT ELÄMYSMATKAT

Lähde sinäkin unohtumattomalle elämysmatkalle! Tarjoamme suuren määrän erilaisia matkakohteita niin Eurooppaan kuin muualle maailmaan. Euroopan matkoillamme on kohteissa oma suomalainen linja-automme, kuljettajamme ja opas. Ota yhteyttä soittamalla suoranumeroihimme: 040-1963962 tai 040-1965189.

ELÄMYSTEN EUROOPPA

Huippulaadukkaat matkat Eurooppaan – lennä kohteeseen ja oma suomalainen linja-automme, kuljettajamme sekä matkaoppaamme ovat sinua vastassa.
Näytä kaikki matkat

RYHMÄMATKAT

Olemme erikoistuneet räätälöityihin ryhmämatkoihin. Asiakkainamme ovat niin eläkeläisyhdistykset kuin yritykset. Olemme täyden palvelun matkatoimisto.
Tutustu ja varaa!
Vaellusmatkat Islantiin ja Andorraan

VAELLUSMATKAT

Meillä vaellusmatka tarkoittaa leppoisaa liikkumista uusissa maisemissa ja kulttuureissa. Kevyt hikoilu ja riittävä lepo saa elämän maistumaan!
Näytä kaikki matkat

SUKULAISBUSSI

Kestosuosikki Itämeren molemmin puolin - jo yli 40 vuoden ajan
Näytä kaikki lähdöt

TARJOUSPYYNNÖT

Matkojen ja tilausajojen tarjouspyynnöt tästä!
Pyydä tarjous

LINJALIIKENTEEN AIKATAULUT

Linjaliikenteen aikataulut.
Näytä aikataulut

Matkat lähiaikoina

Katso kaikki matkat

TAKSI

Ingves taksi

Terminaalitie 4, 64200 Närpiö.
Puh. 0400 261058 (päivystys 24/7).
Linkki kotisivulle
Henkilö-, pyörätuoli- ja paarikuljetukset.

Ota yhteyttä

Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Otathan yhteyttä.

Uutiskirje