Minnen, upplevelser och resor …

VASTUULLISESTI JA TURVALLISESTI

KOKKOLASTA KRISTIINANKAUPUNKIIN

INGSVA ISO 14001 Ympäristösertifioitu


Sertifikaatin myötä haluamme kertoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppanillemme että olemme turvallinen ja vastuullinen valinta. Ulkopuolinen taho on varmistus siitä, että yrityksemme toimii kansainvälisen ISO-standardin mukaisesti.

Työskentelemme aktiivisesti mm. seuraavilla ympäristötavoitteilla:
1. Pyrimme siihen, etteivät ajoneuvomme aiheuta päästöjä luontoon
2. Optimoidut virtaukset jatkuvasti parantamalla ajoreitit ja aikataulut
3. Vain Euro 6 tai uusiutuvat/fossiilivapaat polttoaineet vuonna 2025

Käymme vuositasolla läpi ympäristövaikutuksemme, tavoitteidemme täyttymisen ja asetamme uusia tavoitteita jotta INGSVA parenee jatkuvasti.

Turvallista ja vastuullista matkustamista

Strategiamme vuodelle 2021 on ”Turvallista ja vastuullista matkustamista”. Pyrimme kaikella toiminnallamme siihen, että asiakkaamme voi matkustaa turvallisesti ja vastuullisesti, oli matka sitten pitkä tai lyhyt. Lue lisää.

Lue lisää: Sertifikaati

UKRAINA INFO

All Ukrainian citizens travel for free with INGSVA.

The situation is difficult so we do what we can to help. Show your passport to our drivers and you will travel for free on our routes Karleby – Vasa – Kristinestad and on our service traffic in Jakobstad, Närpes and Kristinestad until 31.7.2022.

Усі громадяни України подорожують безкоштовно із INGSVA.

Ситуація складна, і ми раді зробити все можливе, щоб полегшити її. Покажіть паспорт водієві, і ви будете їздити безкоштовно нашими маршрутами Коккола – Вааса – Крістінестад та нашим сервісним рухом у Якобстаді, Нярпесі та Крістінестаді до 31.7.2022.

Все граждане Украины путешествуют бесплатно с INGSVA.

Ситуация сложная, и мы рады сделать все возможное, чтобы ее облегчить. Покажите паспорт водителю, и вы будете путешествовать бесплатно по нашим маршрутам Коккола - Вааса - Кристинестад и по нашим служебным маршрутам в Якобстаде, Нярпесе и Кристинестаде до 31.7.2022.