• Svenska
Varaktighet: 08.10.2023 - 26.10.2023
Plats: Spanien
Pris: Fr. 1820 €
Boka nu!

Välkommen med på en avkopplande långsemester till Almuñécar, som ligger vid spanska solkusten i området Costa Tropical. Det här är en blomstrande stad med en charmig gammal stadsdel och en modernare stadsdel samt en härlig, palmprydd strandpromenad. Almuñécar ligger mellan bergskedjan Sierra Nevada och havet och är en liten stad med äkta spansk karaktär. På den här avgången kan man välja mellan att bo på Hotel Victoria Playa eller Hotel Ibersol Almuñécar Beach & Spa. 

Pris:

1820 €/person från Helsingfors           
1890 €/person från Österbotten
*OBS! Samma grundpris på båda hotellen

Tillägg:

Enkelrum
+430 € (Victoria Playa)
+505 € (Ibersol Almuñécar Beach & Spa)
Havsutsikt
+130 € (Ibersol Almuñécar Beach & Spa)

I priset ingår:

 • Flygresa Helsingfors-Malaga-Helsingfors i turistklass inkl. flygskatt
 • Bussresa Helsingfors-Österbotten tur/retur för österbottningarna
 • Flygfältstransporter i Spanien
 • 18 nätter i 2-personers rum på valt hotell
 • 18 middagar, 18 frukostar
 • Reseledare

I priset ingår inte:

 • Övriga måltider och måltidsdrycker
 • Reseförsäkring och avbokningsskydd
 • Utflykter

 

Dag 1 – Söndag 8.10

Österbotten-Helsingfors-Malaga-Almuñécar

Uppsamling med buss i Österbotten och vidare ner till Helsingfors. Norwegians flyg avgår från Helsingfors kl. 14:25 och landar i Malaga kl. 18:10. Spansk buss och våra reseledare Marianne Kummel-Kunnas och Kaj Kunnas möter resenärerna i Malaga. Vi har ca 1 timmes körning till Almuñécar där vi inkvarterar oss för 18 nätter.

Dag 2-18 – Måndag 9.10-onsdag 25.10

Almuñécar

Hotel Victoria Playa
Avenida Amélia Sánchez, s/n, 18690 Almuñécar
Mer info om hotellet hittar du via länken här.

4-stjärniga hotellet Victoria Playa ligger på en bra plats i Almuñécar, nära både stranden och centrum. Det tar ca. 5 minuter att promenera till San Cristóbal-stranden och till centrum och gamla stan tar man sig på ungefär 15 minuter. På hotellområdet finns 2 simbassänger, panoramahiss och en bar-cafeteria med ett brett sortiment av drycker och snacks. Alla rum har luftkonditionering, kylskåp, förvaringsskåp (tilläggskostnad), gratis WiFi, satellit-TV, hårtork och terass.

 

Hotel Ibersol Almuñécar Beach & Spa
P.º San Cristóbal, s/n, 18690 Almuñécar, Granada, Spanien
Mer info om hotellet du via länken här.

Det här 4-stjärniga hotellet ligger alldeles på stranden och ca. 600 m. från Almuñécars gamla stadsdel. Här finns ett spa där man mot tilläggskostnad har tillträde till bastu och ångbastu och man kan också koppla av med en avslappnande massage. Hotellet har ett poolområde där alla gäster har tillgång till gratis solstolar och det finns också en minigolfbana och bordtennisutrymmen på området. Alla rum har en privat balkong, luftkonditionering, takfläkt och uppvärmning. Det finns satellit-TV, en minibar och ett värdeskåp att hyra. Almuñécar Beach & Spa erbjuder en varierad buffetfrukost. Det finns flera olika barer och en stor restaurang.

 

Reseledarna finns till hands under hela vistelsen i Spanien och informerar och hjälper till med allt som behövs. Reseledarna bor inte på något av hotellen i Almuñécar utan har eget boende, men är alltid tillgängliga per telefon om man har något ärende. Olika utflykter och vandringar ordnas under de dagar vi är i Almuñécar. Utbudet av utflykter varierar lite beroende på årstid. Utflykterna är frivilliga och kostar extra. 

Mer information om utflykterna via KalliopejaRESORs hemsida – länk till hemsidan här – eller på plats av reseledarna. Man kan också via KalliopejaRESORs hemsida kontakta Marianne Kummel-Kunnas för mer information om utflykterna. 

Dag 19 – Torsdag 26.10

Hemresa från Almuñécar via Malaga till Finland

Transfer från Almuñécar till Malaga. Norwegians flyg avgår från Malaga kl. 11:05 och landar i Helsingfors kl. 16:40. Busstransport till Österbotten.

 


OBS! VIKTIG INFORMATION!

 • Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls.
 • Vi tillämpar specialvillkor på denna resa, vilket påverkar avbokningsvillkor och -kostnader. Mer information om vad det innebär hittar man högst uppe på sidan om ‘Allmänna villkor för paketresor’ – klicka här
 • Fotoförsett pass eller EU-identitetsbevis bör tas med på resan!  
 • Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi 

 

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring samtidigt som man bokar sin resa. Mycket viktigt ifall man blir sjuk före eller under resan.