Vi ordnar alla möjliga gruppresor – med buss, flyg eller båt

Vi kan erbjuda kompletta resor för din grupp i Norden, Baltikum och resten av Europa med våra moderna och högklassiga turistbussar.  Ni kan välja att flyga till destinationen eller åka med buss ända från Finland. Tillsammans planerar vi er resa in i minsta detalj, oavsett om det gäller en kort dagsresa eller en flerdagars rundresa ut i Europa. Vårt mål är att alla ska bli nöjda och att alla våra resenärer får en fin och minnesvärd resa! 

Med nedanstående formulär kan du begära offert för din resa.  Du kan också ringa till resebyrån – vardagar kl. 09:00-16:00 – på tel.nr. (*) 020 7434520 eller skicka vanlig e-post till adressen: info@ingsva.fi

Vår vänliga och språkkunniga personal möjliggör att gruppresorna genomförs på ett tryggt och bekvämt sätt. Våra bussar är stationerade i Österbotten och startar sin resa därifrån.

Begär offert

Fält märkta med * är obligatoriska.

Beställarens uppgifter

Kontaktperson *

Företag/förening/skola:

Telefon *

E-post adress *

Vart och när?

Resmål *

Gruppens storlek *

Avresedag *

Avreseplats *

Starttid *

Returdag *

Hemfärd (start från resmålet)

Övriga uppgifter

Skriv in de tecken du ser på bilden för att bekräfta att det är en person som försöker komma åt den här sidan och inte ett automatiserat program.

captcha

 

(*) Samtalets pris är 8,35 cent/samtal + 7,02 cent/min från anslutningar i det fasta inhemska nätet och 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min från inhemska mobiltelefoner. Priset innehåller moms 24 %. Resebyrån får ingen vinst för samtalen.