Vi ordnar alla era resor för er grupp – med buss, flyg eller båt

Vi kan erbjuda kompletta resor för din grupp i Norden, Baltikum och resten av Europa med våra moderna och högklassiga turistbussar.  Ni kan välja att flyga till destinationen eller åka med buss från Finland. Våra bussar är stationerade i Österbotten. 

Med nedanstående formulär kan du begära offert för din resa.  Du kan också ringa till något av våra kontor, tel.nr. (*) 020 781 5360, vardagar kl. 09.00-16.00, eller skicka e-post till oss.

Vår vänliga och språkkunniga personal möjliggör att resorna genomförs på ett tryggt och bekvämt sätt. Vi kan planera resorna i minsta detalj från korta resor till mångsidiga rundresor i Europa.

Begär offert

Fält märkta med * är obligatoriska.

Beställarens uppgifter

Kontaktperson *

Företag/förening/skola:

Telefon *

E-post adress *

Vart och när?

Resmål *

Gruppens storlek *

Avresedag *

Avreseplats *

Starttid *

Returdag *

Hemfärd (start från resmålet)

Övriga uppgifter

Skriv in de tecken du ser på bilden för att bekräfta att det är en person som försöker komma åt den här sidan och inte ett automatiserat program.

captcha

 

(*) Samtalets pris är 8,35 cent/samtal + 7,02 cent/min från anslutningar i det fasta inhemska nätet och 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min från inhemska mobiltelefoner. Priset innehåller moms 24 %. Resebyrån får ingen vinst för samtalen.