Behöver du en buss; till föreningen, företaget eller skolan? Från oss kan du boka beställningskörningar för en eller flera dagar, helt enligt eget behov. Vi erbjuder charter- och beställningstrafik i Finland och resten av Europa utifrån Närpes, Smedsby och Jakobstad med våra nya, högklassiga turistbussar.

Vi möjliggör teaterresor, spelresor, konsertresor, gruppresor, rundresor, företagstransporter och andra skräddarsydda transportlösningar för både stora och små grupper.

 

Med nedanstående formulär kan du begära offert för din resa. Fält märkta med * är obligatoriska. Du kan också ringa till något av våra kontor, tel.nr. (*) 020 781 5360, vardagar kl. 09.00-16.00.

(*) Samtalets pris är 8,35 cent/samtal + 7,02 cent/min från anslutningar i det fasta inhemska nätet och 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min från inhemska mobiltelefoner. Priset innehåller moms 24 %. Resebyrån får ingen vinst för samtalen.

Offertförfrågan

Beställarens uppgifter

Kontaktperson *

Företag/förening/skola:

Telefon *

E-post adress *

Vart och när?

Resmål *

Gruppens storlek *

Avresedag *

Avreseplats *

Starttid *

Returdag *

Hemfärd (start från resmålet)

Övriga uppgifter

Skriv in de tecken du ser på bilden för att bekräfta att det är en person som försöker komma åt den här sidan och inte ett automatiserat program.

captcha