Minnen, upplevelser och resor …

Tilaa bussi tai koko reissu!

Emme tarjoa pelkkiä tilausajoja, vaan tuotamme kaikenkokoisille ryhmille teatterimatkoja, pelimatkoja, konserttimatkoja, teemamatkoja, kiertomatkoja, yrityskuljetuksia sekä muita räätälöityjä kuljetusratkaisuja.

Voit tehdä tarjouspyynnön alla olevan lomakkeen avulla. Voit myös soittaa meille numeroon (*) 020 781 5360 arkisin kello 09.00-16.00 tai lähettää meille sähköpostiviestin os. info(ät)ingsva.fi

Tarjolla on sekä 20 hengen minibusseja että täysvarusteltuja turistibusseja jopa 63 hengelle. Linja-automme sijaitsevat Pohjanmaalla, mutta ryhmän lähtöpaikka voi olla missä tahansa Suomessa. Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökuntamme takaa, että matkamme toteutuvat turvallisesti ja mukavasti. Kuljettajiamme koulutetaan jatkuvasti ennakoivassa ja taloudellisessa ajossa, turvallisuudessa, asiakaspalveluksessa ja myös ensiavussa.

Pyydä tarjous

Merkityt* kohdat ovat pakollisia.

Tilaajan tiedot

Yhteyshenkilö *

Yritys/yhdistys/koulu:

Puhelinnumero *

Sähköpostiosoite *

Mistä ja mihin?

Kohde *

Ryhmän koko *

Lähtöpvm *

Lähtöpaikka *

Lähtöajankohta *

Paluupvm *

Kotiinpaluu *

Muut kuljetusta koskevat tiedot/toiveet

Kirjoita alla olevat merkit sanavarmennuskenttään. Tällä tavalla ehkäisemme roskapostin lähettämisen lomakkeen kautta.

captcha

Charterbussar - tilaa bussi

 

(*) Puhelun hinta on 8,35 cnt/puhelu + 7,02 cnt/min kotimaisesta lankaverkosta ja 8,35 cnt/puhelu + 17,17 cnt/min kotimaisista matkapuhelinliittymistä. Hinnat sis. 24 % alv. Emme saa voittoa puheluista.
 
 
 
Luotettava Kumppani