Minnen, upplevelser och resor …

Emme tarjoa pelkkiä tilausajoja vaan tuotamme teatterimatkoja, pelimatkoja, konserttimatkoja, teemamatkoja, kiertomatkoja, yrityskuljetuksia sekä muita räätälöityjä kuljetusratkaisuja kaikenkokoisille ryhmille. Kalustomme sijaitsee Vaasassa, Närpiössä ja Pietarsaaressa, ja palvelemme linja-autoillamme koko Pohjanmaata Kokkolasta Kristiinankaupunkiin. 

Voit tehdä tarjouspyynnön alla olevan lomakkeen avulla. Voit myös soittaa meille numeroon +358 (0) 6 781 1701 Pietarsaari tai +358 (0) 6 781 1702 Närpiö arkisin kello 09.00-16.00 tai lähettää meille sähköpostiviestin os. info(ät)ingsva.fi

Tarjolla on sekä 20 hengen minibusseja että täysvarusteltuja turistibusseja jopa 63 hengelle. Linja-automme sijaitsevat Pohjanmaalla, mutta ryhmän lähtöpaikka voi olla missä tahansa Suomessa. Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökuntamme takaa, että matkamme toteutuvat turvallisesti ja mukavasti. Kuljettajiamme koulutetaan jatkuvasti ennakoivassa ja taloudellisessa ajossa, turvallisuudessa, asiakaspalveluksessa ja myös ensiavussa.

Pyydä tarjous

Merkityt* kohdat ovat pakollisia.

Tilaajan tiedot

Yhteyshenkilö *

Yritys/yhdistys/koulu:

Puhelinnumero *

Sähköpostiosoite *

Mistä ja mihin?

Kohde *

Ryhmän koko *

Lähtöpvm *

Lähtöpaikka *

Lähtöajankohta *

Paluupvm *

Lähtöaika matkakohteesta *

Muut kuljetusta koskevat tiedot/toiveet

Kirjoita alla olevat merkit sanavarmennuskenttään. Tällä tavalla ehkäisemme roskapostin lähettämisen lomakkeen kautta.

captcha

Charterbussar - tilaa bussi

 

 
 
Luotettava Kumppani