Minnen, upplevelser och resor …
tilausajot charter-buses finland tilausbussi

Tilausajoja Pohjanmaalta vaikka Vuokattiin

Tilausajot Pohjanmaalta Pohjoismaihin ja Eurooppaan

Ingves & Svanbäck tarjoaa tilausajot Suomessa ja Euroopassa korkeatasoisilla linja-autoilla. Tukikohtamme ovat Vaasassa, Mustasaaressa, Pietarsaaressa sekä Närpiössä. Vaikka tarjoamme pääasiassa linja-autokuljetuksia Pohjanmaalta, Kokkolan ja Kristiinankaupungin välillä, voi ryhmän lähtöpaikka olla missä tahansa Suomea. Ota yhteyttä!

Tilausajoja ja matkatoimistopalveluita

Emme tarjoa pelkkiä tilausajoja, vaan tuotamme kaikenkokoisille ryhmille teatterimatkoja, pelimatkoja, konserttimatkoja, teemamatkoja, kiertomatkoja, yrityskuljetuksia sekä muita räätälöityjä kuljetusratkaisuja. Valtuutettuna matkanjärjestäjänä pystymme tarjoamaan charter-kuljetuksien lisäksi myös lentoliput, hotelliyöpymiset, ohjelmat, oppaat ja muut järjestelyt.

Modernit linja-autot

Meillä on yli 60 autoa. Vähäpäästöiset linja-automme ovat varustettu turvavöillä, ilmastoinnilla, vessoilla, kahvinkeittimillä, jääkaapeilla, 220-voltin sähköpistokkeilla. Istuimet ovat tilavia ja niissä on ”lentokonepöydät”. Meillä on myös pikkubusseja, joihin mahtuu noin 16 henkeä.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökuntamme takaa, että matkamme toteutuvat turvallisesti ja mukavasti. Kuljettajiamme koulutetaan jatkuvasti ennakoivassa ja taloudellisessa ajossa, turvallisuudessa, asiakaspalveluksessa ja myös ensiavussa. Henkilökuntamme on valmis auttamaan käytännön järjestelyissä ennen matkaa, matkan aikana ja myös matkan jälkeen. Järjestämme tarvittaessa myös erilaiset matkaeväät ja virvokkeet matkoillemme.

Tilausajot Kokkola, Vaasa, Närpiö, Pietarsaari, Kristiinankaupunki, Mustasaari ja Uusikarlepyy – soita alla olevaan numeroon, kerro tarpeesi ja pyydä hinta!

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.
Puhelinnumero 020 781 5360
Sähköpostiosoite info(ät)ingsva.fi
Tarjouspyyntölomake

 

 

tilausajot vaasa kvarken charter merenkurkku