• Svenska
Varaktighet: 27.10.2021 - 16.11.2021
Plats: Spanien
Pris: Fr. 1590 €/person

Almuñécar ligger vid spanska solkusten i området Costa Tropical och är en blomstrande stad med en välbevarad historisk stadsdel och en modern stadsdel samt en elegant palmprydd strandpromenad. Det är en liten stad med en genuint spansk karaktär mellan bergskedjan Sierra Nevada och havet. Costa Tropical med sitt mikroklimat gör att medeltemperaturen på vintern är 18 grader och på sommaren 25 grader varmt. Den tropiska kusten lockar med sin värme och sitt färgstarka landskap. Mycket vackra omgivningar med exotiska träd och blommor.

I priset ingår:

  • Anslutningsbuss Österbotten-Helsingfors tur/retur för österbottningarna
  • Flygresa Helsingfors-Malaga-Helsingfors i turistklass inkl. flygskatt
  • Flygfältstransporter i Spanien
  • 20 nätter i 2-personers rum
  • 20 middagar, 20 frukostar
  • Reseledare

I priset ingår inte:

  • Övriga måltider och måltidsdrycker
  • Reseförsäkring
  • Utflykter

Pris:

1690 €/person från Österbotten
1590 €/person från Helsingfors

Tillägg:

Enkelrumstillägg: Kontakta resebyrån

Dag 1 – Onsdag 27.10

Avresa från Finland till Malaga och vidare till Almuñécar

Anslutningsbuss från Österbotten ner till H:fors-Vanda flygfält. Norwegians flyg avgår från Helsingfors kl. 20:05 och är framme i Malaga kl. 23:50. Spansk buss och våra reseledare Kaj Kunnas och Marianne Kummel-Kunnas möter resenärerna i Malaga. Vi har ca 1 timmes körning till Almuñécar där vi inkvarterar oss för 20 nätter på populära Hotel Helios.

Dag 2-20 – Torsdag 28.10-måndag 15.11

Almuñécar

Hotel Helios

Paseo de San Cristóbal, 12, 18690 Almuñécar
Hotell Helios ligger alldeles vid stranden San Cristobal nära den gamla stadsdelen. På hotellet finns restaurang, takterass, pool och bar med vacker havsutsikt. Hotellet har också ett spa med bastu, turkiskt bad och en stor jacuzzi utomhus. Hotellet ordnar underhållning flera kvällar i veckan. Alla dubbelrum har balkong med begränsad havsutsikt.

Reseledarna finns till hands under hela vistelsen i Spanien och informerar och hjälper till med allt som behövs. Olika utflykter och vandringar ordnas under de dagar vi är i Almuñécar. Utbudet av utflykter varierar lite beroende på årstid. Utflykterna är frivilliga och kostar extra. Mer information om utflykterna här eller på plats av reseledarna.

Dag 21 – Tisdag 16.11

Hemresa från Almuñécar via Malaga till Finland

Norwegians flyg avgår från Malaga kl. 10:45 och landar i Helsingfors kl. 16:30. Anslutningsbuss till Österbotten.

 

 


Giltigt pass eller EU-identitetsbevis behövs! Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls. Specialvillkor tillämpas på denna resa – information om villkoren kan du läsa på denna sida. Vi följer gällande coronarestriktioner och följer med i händelsernas utveckling hela tiden. Aktuell information hittar man på www.thl.fi. Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring där avbeställningsskydd ingår.

 

 

Vid inresa till Finland – FINENTRY-tjänsten berättar om du behöver coronavirustest och hur du bokar tid till testningen. Gå till adressen finentry.fi.