• Svenska
Varaktighet: 02.10.2022 - 20.10.2022
Plats: Spanien
Pris: Fr. 1625 €/person

Almuñécar ligger vid spanska solkusten i området Costa Tropical och är en blomstrande stad med en välbevarad historisk stadsdel och en modern stadsdel samt en elegant palmprydd strandpromenad. Det är en liten stad med en genuint spansk karaktär mellan bergskedjan Sierra Nevada och havet. Costa Tropical med sitt mikroklimat gör att medeltemperaturen på vintern är 18 grader och på sommaren 25 grader varmt. Den tropiska kusten lockar med sin värme och sitt färgstarka landskap. Mycket vackra omgivningar med exotiska träd och blommor.

Pris:

Hotel Victoria Playa
1685 €/person från Österbotten
1625 €/person från Tammerfors
Hotel Helios
1735 €/person från Österbotten
1675 €/person från Tammerfors

Tillägg:

Victoria Playa
Enkelrum: 300 €
Helios
Enkelrum: Kontakta resebyrån
Tillägg för enkelrum med balkong o.
begränsad havsutsikt: Kontakta resebyrån
Supreme-rum: 175 €/person
Front Seaview-rum: 200 €/person
Gran Panoramic-rum: 450 €/person
*OBS! Supreme, Front Seaview och Gran Panoramic endast på förfrågan

I priset ingår:

 • Anslutningsbuss Österbotten-Tammerfors tur/retur för österbottningarna
 • Flygresa Tammerfors-Malaga t/r i turistklass inkl. flygskatt
 • Flygfältstransporter i Spanien
 • 18 nätter i 2-personers rum
 • 18 middagar, 18 frukostar
 • Reseledare

I priset ingår inte:

 • Övriga måltider och måltidsdrycker
 • Reseförsäkring och avbokningsskydd
 • Utflykter

 

Dag 1 – Söndag 2.10

Österbotten-Tammerfors-Malaga-Almuñécar

Busstransport från Österbotten till Tammerfors-Birkala flygplats. Air Baltics flyg avgår från Tammerfors kl. 14:00 och är framme i Malaga kl. 18:00. Spansk buss och våra reseledare Kaj Kunnas och Marianne Kummel-Kunnas möter resenärerna i Malaga. Vi har ca 1 timmes körning till Almuñécar där vi inkvarterar oss för 18 nätter på något av de populära hotellen: Hotel Victoria Playa eller Hotel Helios.

Dag 2-18 – Måndag 3.10-onsdag 19.10

Almuñécar

Hotel Victoria Playa

Avenida Amélia Sánchez, s/n, 18690 Almuñécar
4-stjärniga hotellet Victoria Playa ligger på en bra plats i Almuñécar, nära både stranden och centrum. Det tar ca. 10 minuter att promenera till San Cristóbal-stranden och till centrum tar man sig gående på ungefär 15 minuter. På hotellområdet finns terasser, en trädgård, swimmingpool, barnpool och lekplats, panoramahiss, gym och buffetrestaurang. På hotellet ordnas mycket program, för såväl barn som vuxna. Alla rum har luftkonditionering, förvaringsskåp (tilläggskostnad), gratis WiFi, minibar, satellit-TV, hårtork och balkong/terass.

Hotel Helios

Paseo de San Cristóbal, 12, 18690 Almuñécar
Hotell Helios ligger alldeles vid stranden San Cristobal nära den gamla stadsdelen. På hotellet finns restaurang, takterass, pool och bar med vacker havsutsikt. Hotellet har också ett spa med bastu, turkiskt bad och en stor jacuzzi utomhus. Hotellet ordnar underhållning flera kvällar i veckan. Alla dubbelrum har balkong med begränsad havsutsikt.

 

 

Reseledarna finns till hands under hela vistelsen i Spanien och informerar och hjälper till med allt som behövs. Olika utflykter och vandringar ordnas under de dagar vi är i Almuñécar. Utbudet av utflykter varierar lite beroende på årstid. Utflykterna är frivilliga och kostar extra. Mer information om utflykterna här eller på plats av reseledarna.

Dag 19 – Torsdag 20.10

Hemresa från Almuñécar via Malaga till Finland

Transfer från Almuñécar till Malaga. Air Baltics flyg avgår från Malaga kl. 17:00 och landar i Tammerfors kl. 22:35. Busstransport till Österbotten.

 


OBS! VIKTIG INFORMATION!

 • Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls.
 • Vi tillämpar specialvillkor på denna resa, vilket påverkar avbokningsvillkor och -kostnader. Mer information om vad det innebär hittar man högst uppe på sidan om ‘Allmänna villkor för paketresor’ – klicka här
 • Giltigt pass eller EU-identitetsbevis samt coronapass behövs! Resenären ansvarar själv för att ha rätt dokument med på resan. 
 • Vi följer gällande coronarestriktioner och följer med i händelsernas utveckling hela tiden. Aktuell information hittar man på www.thl.fi.
 • Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi 

 

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring samtidigt som man bokar sin resa. Mycket viktigt ifall man blir sjuk före eller under resan.