• Svenska
Varaktighet: 23.11.2023 - 26.11.2023
Plats: Stockholm
Pris: 455 €/person
Boka nu!

Moulin Rouge! The Musical är en explosion av intryck för alla sinnen, med förförisk scenografi, färgsprakande kostymer, glödheta shownummer och en hitkavalkad som aldrig vill ta slut. En stjärnspäckad ensemble och orkester framför odödliga låtar från legendariska artister som David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele.

Supertalangen Marsha Songcome spelar Nicole Kidmans legendariska roll som Satine och Ewan McGregors roll som Christian spelas av Andreas Wijk. Medverkar gör också Morgan Alling, Fred Johanson, Alexander Larsson och Anton Ewald tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Boka så tidigt som möjligt, för att säkerställa att resan blir av! – senast måndag 25.9.2023 (gäller musikalbiljetterna)

Pris:

455 €/person

Tillägg:

Enkelhytt/-rum + 110 €
Julbord utresa +46 €
Julbord hemresa +41 €
Sjöfrukost på returen + 16 €/person

I priset ingår:

 • Bussresa enligt programmet i modern turistbuss
 • Båtresa Helsingfors-Stockholm-Åbo inkl. hyttplats
 • 1 natt på Scandic Park  i 2-pers. rum
 • 2 frukostar
 • Biljett till Moulin Rouge (kategori A mittenparkett)
 • Rundtur i Stockholm
 • Chaufför och reseledare

I priset ingår inte:

 • Övriga måltider och måltidsdrycker
 • Reseförsäkring och avbokningsskydd
 • Eventuella inträden

 

Dag 1 – Torsdag 23.11

Österbotten-Helsingfors

Bussen startar vid behov i Karleby och kör via Jakobstad, Vasa, Malax och Närpes. En anslutningsbuss startar från Knifsund och kör Sju Broars väg till Jakobstad. En annan anslutningsbuss startar från Petalax, Strömbäck park och kör längs Strandvägen till TB Strandhovet i Närpes. Vi kör vidare till Helsingfors där Viking Lines m/s Gabriella avgår kl. 17:15. Inkvartering i B4-hytter. Kvällen ombord fri. Möjlighet att boka julbord (tilläggskostnad).

 

Dag 2 – Fredag 24.11

Stockholm

Sjöfrukost ombord och vi anländer till Stockholm kl. 10:00. Efter ankomsten kör vi direkt till vårt hotell Scandic Park i centrala Stockholm. Bagaget kan lämnas i hotellets bagageutrymme och var och en får checka in i egen takt under dagen från kl. 15:00. Dagen fri för julshopping i centrum eller på någon av de många julmarknaderna i Gamla Stan eller Kungsträdgården. Vi samlas vid hotellet kl. 18:30 och kör då till China Teatern där kvällens musical Moulin Rouge börjar kl. 19:30. Vi njuter av föreställningen och därefter kör vi till vårt hotell och har resten av kvällen fri i Stockholm.

 

Dag 3 – Lördag 25.11

Stockholm

Hotellfrukost och utcheckning. Idag finns möjlighet att vandra runt på Skansens julmarknad och fångas av julstämningen, känna jul­dofterna av glögg, peppar­kakor och mycket annat eller att ta del av centrala Stockholms stora utbud av kultur, mysiga kaféer och shopping. M/s Viking Glory avgår kl. 20:00 från Stadsgården. Inkvartering i I4-hytter. Möjlighet att boka julbord (tilläggs­kostnad).

Dag 4 – Söndag 26.11

Åbo-Österbotten

Färjan kommer i land kl. 07:35. Möjlighet att boka till sjöfrukost (tilläggskostnad). Vi kör mot Österbotten med lämpliga pauser.

 


OBS! VIKTIG INFORMATION!

 • Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls.
 • Avbokningsvillkor och -kostnader enligt Allmänna villkor för paketresor: för mer information vänligen klicka här
 • OBS! Fotoförsett ID måste tas med på resan (pass, EU-id eller körkort)
 • Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi.

 

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring samtidigt som man bokar sin resa, men senast i samband med betalning av förskottet. Mycket viktigt ifall man blir sjuk före eller under resan.