• Suomi
Minnen, upplevelser och resor …
Kesto: 20.04.2022 - 26.04.2022
Sijainti: Gardajärvi & Verona ja Venetsia, Italia
Hinta: 1145 €
Varaa nyt!

Ainutlaatuinen luonto ja miellyttävä ilmasto – siksi Gardajärvi on yksi Italian suosituimpia matkailukohteita. Järvi kiemurtelee korkeiden vuorten välissä, ja alueen maaperä on rehevä. Matkan aikana syömme hyvin ja teemme kierroksen Gardajärvellä ja sen ympäristössä. Lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluu viinitilavierailu sekä retket Veronaan ja Venetsiaan. Veronassa Romeo ja Julia tulevat tutuiksi; näemme mm. kuuluisan Julian parvekkeen. Venetsiassa hämmästyttävät sen 150 kanavaa, 400 siltaa ja mahtavat keskiaikaiset palatsit. Asumme koko matkan ajan pienessä, idyllisessä Gardan kaupungissa.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsingistä (edulliset liittymälennot lisämaksusta)
 • Suomenkielinen kokenut Italia-opas
 • Kohteessa suomalainen ammattikuljettaja ja oma linja-automme
 • 6 yötä 3 tähden hotellissa Gardassa, kahden hengen huoneessa
 • 6 aamiaista hotellissa
 • 1 illallinen (tulopäivän illallinen)
 • Gardajärven kierros ja veneylitykset

Lisämaksusta

 • Kattava retkipaketti 200 € pitää sisällään retket Veronaan, Venetsiaan ja 2 lounasta retkillä, viinitilavierailun sekä illallisen (pv 6) – retket toteutetaan vähintään 20 osallistujalla
 • Retki Varonen vesiputouksille 30 € (varaa oppaalta) – retki toteutetaan vähintään 12 osallistujalla
 • Kotimaan liittymälennot menopaluu – pyydä tarjous: info@ingsva.fi
 • Yhden hengen huone (hinta toistaiseksi vahvistamatta)

Hintaan ei sisälly

 • Matkustaja- ja matkatavaravakuutus sekä peruutusturva

MATKAOHJELMA

Päivä 1, keskiviikko 20.4.2022

 Matka Gardajärvelle alkaa: Suomi – Milano – Garda

Aamun liittymälennot saapuvat Helsingin lentoasemalle (tilattavissa lisämaksusta). Finnairin suora lento Helsingistä lähtee klo 08.00 ja on perillä Milanossa klo 10.05. Suomalainen linja-automme ja kuljettajamme ovat kentällä vastassa. Matka jatkuu kokeneen suomenkielisen Italia-oppaamme johdolla kohti Gardajärveä. Iltapäivällä saavumme idylliseen Gardan kaupunkiin tarunhohtoisella Gardajärvellä, majoitumme Imperial*** -hotelliin kuudeksi yöksi. Iltapäivä on vapaa ja myöhemmin nautimme yhteisen illallisen.

 

Päivä 2 – Torstai 21.4

Vapaapäivä tai retki Veronaan*
(*lisämaksullinen retkipaketti)

Vapaapäivä Gardajärvellä. Retkipaketin varanneille on tänään vuorossa Veronan retki. Aloitamme päivän vierailemalla viinitilalla, jossa maistelemme Veneton laadukkaita viinejä. Matka jatkuu Veronaan, Romeon ja Julian kaupunkiin, jossa romanttinen tarina elää yhä voimakkaasti, ja siitä meitä muistuttaa kuuluisa Julian parveke. Näemme myös Antiikin ajan Colosseumin kaltaisen areenan. Nautimme yhteisen lounaan ja meillä on vapaata aikaa ennen paluuta Gardaan.

Verona

Päivä 3 – Perjantai 22.4

Kaupunkikierros Riva del Gardassa, järvilaivalla Limoneen ja Malcesineen

Limone

Limone

Aamiaisen jälkeen meillä on linja-autokuljetus Gardajärven pohjoisosassa sijaitsevaan Riva del Gardan kaupunkiin, joka on järven suurin kaupunki. Siellä teemme lyhyen kävelykierroksen oppaamme johdolla. Kierroksen jälkeen siirrymme satamassa järvilaivaan, joka kuljettaa meidät järven länsirannalle ihastuttavaan Limonen kylään. Perillä meillä on vapaata aikaa kierrellä, ihastella ja nauttia omatoiminen lounas. Limonesta matkustamme niin ikään laivalla kauniiseen Malcesinen kylään, jossa meillä on vapaata aikaa ennen kuin linja-automme noutaa meidät kyytiin ja palaamme takaisin Gardaan.

Päivä 4 – Lauantai 23.4 – vapaapäivä

Tämä päivä on vapaa Gardajärvellä omia seikkailuja varten. Oppaalta voi kysyä vinkkejä.

 

Päivä 5 – Sunnuntai 24.4

Vapaapäivä tai Venetsian retki*
(*sis. lisämaksulliseen retkipakettiin)

Vapaapäivä Gardajärvellä. Retkipaketin etukäteen tilanneiden kanssa teemme retken Venetsiaan. Tutustumme kaupunkiin, joka tunnetaan yhtenä maailman kuuluisimmista ”laulujen kaupungeista”. Siirrymme veneellä kaupungin keskustaan. Näemme Pyhän Markuksen aukion, Huokausten sillan ja Dogen palatsin. Venetsiassa voi kokeilla vaikkapa gondoliajelua gondolierin laulaessa aariaansa ja gondolin lipuessa hitaasti pitkin Venetsian kanavia. Syömme yhteisen lounaan päivän aikana. Palaamme Gardaan ja ilta on vapaa.

Venetsia

Päivä 6 – Maanantai 25.4

Vapaapäivä tai retki Varonen putouksille*
(*lisämaksusta)

Tämä päivä on vapaa. Halukkaille järjestämme lisämaksusta opastetun puolipäiväretken Varonen vesiputouksille – varaukset suoraan oppaalle paikan päällä (maksu 30€/hlö oppaalle). Lisämaksullisen retkipaketin ennakkoon tilanneille on illalla luvassa tunnelmallinen illallinen viineineen paikallisessa ravintolassa.

Päivä 7 – Tiistai 26.4.2020 Kotimatka

Aamiaisen jälkeen jätämme Gardan ja Gardajärven taaksemme ja ajamme Milanoon, josta Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 19.00 ja on perillä klo 22.55. Kotimaan liittymälennot lisämaksusta.

Lisätietoja matkasta voit kysyä kokeneelta kuljettajaltamme Lasselta numerosta 050 303 0311

Näytä suurempi kartta


 

Olemme tällä sivulla pyrkineet esittämään matkan mahdollisimman kattavasti. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Mahdollisista muutoksista, jotka tapahtuvat ennen matkaa, voit lukea tältä sivulta sekä noin 2 viikkoa ennen lähtöä lähetettävästä infokirjeestä. Jos jokin asia on epäselvä tai tarvitset matkallesi lisäpalvelun, ota meihin yhteyttä sähköpostilla os. info@ingsva.fi.

 

Peruutusturva, mikäli et pääse matkalle
Suosittelemme matkavakuutusta, jossa on riittävä peruutusturva siltä varalta, että estyt lähtemästä matkalle.

Tämän matkan, erityisehtoihin perustuvat peruutusmaksut (myös sairastuessa)
– Jos peruutus tapahtuu viimeistään 61 päivää ennen lähtöä, veloitetaan toimistomaksu 60 €
– Jos peruutus tapahtuu 60-31 päivää ennen lähtöä, veloitetaan varausmaksu 150 €.
– Jos peruutus tapahtuu 30 päivää ennen lähtöä tai vielä tätä myöhemmin, veloitetaan kaikki todelliset kulut sekä lisäksi toimistomaksu 60 €
Lue lisää valmismatkaehdoista tästä.

Ennen matkaa: passi ja rokotukset
Voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti tulee olla mukana. Samoin tulee ottaa mukaan virallinen koronarokotustodistus tulostettuna Omakanta-palvelusta (palvelusta saatava tiedosto on hyvä tallentaa myös omaan puhelimeensa, mikäli mahdollista). Muut matkalla tarvittavat rokotukset näet täältä www.rokote.fi. Tulemme tarkistamaan Covid-19-epidemiaan liittyvän tilanteen maakohtaisesti ennen lähtöä. Tähän liittyvää tietoa saa mm. Ulkoministeriön matkustustideotteista. Seuraamme myös Suomeen paluuseen liittyvää tilannetta Finetry-palvelusta.

Tärkeä numero
Matkalla sattuvassa hätätapauksessa pyri ensisijaisesti ottamaan yhteyttä matkasi matkaoppaaseen. Varmista jo matkan alussa, että sinulla on matkaoppaan puhelinnumero puhelimessasi. Myös kokenut kuljettajamme pystyy ratkaisemaan matkalla tapahtuvia tilanteita. 

Matkaehdot
Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Ingves & Svanbäck Ab Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Ingves & Svanbäck Ab Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja turvatakseen paluukuljetuksesi (jos kuljetus sisältyy matkapakettiin) siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista löydät valmismatkaehdoistamme.