• Svenska
Varaktighet: 03.12.2021 - 06.12.2021
Plats: Stockholm
Pris: 695 €/person

Stockholm, en av världens vackraste huvudstäder som nu är juldekorerad och förväntansfylld. Efter en annorlunda tid behöver vi mer än någonsin träffas, trivas och svepas in i julstämning under trygga former – Jill Johnson kommer att bjuda på en varm, vacker & välbehövlig musikalisk show i Vinterträdgården på fina, anrika Grand Hôtel. Det blir en gnistrande och personlig kväll i Vinterträdgården där Jill tillsammans med sitt band bjuder på älskad musik från en lång och händelserik karriär. Till musiken serveras Grand Hôtels traditionsenliga julbord som avnjuts vid luftigt möblerade bord. Har du drömt om att bo på Grand Hôtel? Nu har du chansen!

För den som vill finns även tid för den traditionella julmarknaden på Skansen med ett fyllt marknadstorg, tända brasor, dans kring granen, stämningsfull julmusik i Seglora kyrka, doften av glögg och pepparkakor. Allt detta för att vi ska få den rätta julstämningen.

Pris:

695 €/person

I priset ingår inte:

 • Reseförsäkring och avbokningsskydd
 • Enkelrumstillägg 165 €
 • A-hyttstillägg 20 €/person
 • Julbord: utresa 35 €, hemresa 36 €
 • Inträde till Skansens julmarknad

I priset ingår:

 • Bussresa enligt programmet
 • Båtresa Helsingfors-Stockholm-Åbo inkl. hyttplats
 • 1 natt på Grand Hôtel i dubbelrum (superior rum)
 • 3 frukostar
 • Julbord i Vinterträdgården på Grand Hôtel 
 • Julshow med Jill Johnson
 • Chaufför och reseledare

Övrigt:

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i resans pris och program. 

OBS! Fotoförsett ID bör tas med på alla resor utomlands – pass rekommenderas.

Dag 1 – Fredag 3.12

Österbotten-Helsingfors

Bussen startar vid behov i Karleby och kör via Jakobstad, Vasa, Malax och Närpes. Anslutningsbuss startar från Petalax, Strömbäck park och kör längs Strandvägen till TB Strandhovet i Närpes. Vi kör med lämpliga pauser ner till Helsingfors där Silja Serenade avgår kl. 17:00. Inkvartering i B2-hytter. Kvällen ombord fri. Möjlighet att boka julbord (tilläggskostnad).

Dag 2 – Lördag 4.12

Stockholm

Sjöfrukost ombord och vi anländer till Stockholm kl. 09:45. Efter ankomsten kör vi direkt till vårt anrika Grand Hôtel på Blasieholmen. Bagaget får lämnas i hotellets bagageutrymme och var och en får checka in under dagen från kl. 15:00. Dagen fri för julshopping i centrum eller på någon av de många julmarknaderna i Gamla Stan eller Kungsträdgården. Kl. 18:00 samlas vi i hotellets reception och vi tas emot till Vinterträdgården för att få våra sittplatser i den vackert juldekorerade festlokalen. Vi avnjuter ett dignande julbord och kl. 21:30 är det dags för Jill Johnson och hennes band att äntra scenen för sin bejublade julshow. Efter showen har den som vill möjlighet att spendera en stund i den grandiosa Cadierbaren som avslutning på en fin dag.

 

 

 

 

 

Dag 3 – Söndag 5.12

Stockholm

Dagen börjar med en lugn frukost på Verandan där vi sitter med en fin utsikt över Slottet. Vi checkar ut från hotellet och idag finns möjlighet att vandra runt på Skansens julmarknad och fångas av julstämningen, känna juldofterna av glögg, pepparkakor och mycket annat eller att ta del av centrala Stockholms stora utbud av kultur, mysiga kaféer och shopping. Vi samlas kl. 18:30 och bussen kör till Viking Line-terminalen där m/s Amorella avgår kl. 20:00. Inkvartering i B4-hytter (för 2 personer). Möjlighet att boka julbord (tilläggskostnad).

Dag 2 – Måndag 6.12

Åbo-Österbotten

Vi äter frukost ombord innan båten anländer till Åbo kl. 07:35 och vi kör hemåt med pauser längs vägen.

 


Vi förbehåller oss rätten till ändringar i resans pris och program. OBS! Fotoförsett ID bör tas med på alla resor utomlands – pass rekommenderas.

Vi följer gällande coronarestriktioner och följer med i händelsernas utveckling hela tiden. Aktuell information hittar man på www.thl.fi. Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi  

 

BOKA DIN RESA
Vänligen boka din resa i första hand genom att trycka på ‘Boka nu!-knappen här på sidan och fylla i dina kontaktuppgifter. Det går också att skicka e-post till adressen info@ingsva.fi eller ringa på tel.nr. 020 7434520 (vardagar kl. 8-16).