• Svenska
Varaktighet: 10.12.2021 - 12.12.2021
Plats: Tallinn
Pris: 295 €/person

En gnistrande vintermorgon – finns det något mysigare än att befinna sig i Tallinns gamla stadsdelar under julmarknaden? Strosa omkring på Rådhustorget och i de roman­tiska gränderna, det är som att stiga rakt in i en vacker julsaga! Du kan köpa det mesta i hantverksväg av duktiga hantverkare i de många salustånd som omringar den enorma julgranen mitt på torget. Eller slappna av och njuta av en skål varm soppa eller glögg och pepparkakor. På scenen uppträder olika musiker.

Pris:

295 €/person

I priset ingår inte:

  • Reseförsäkring och avbokningsskydd
  • Buffé ombord: 27 €/väg
  • Middag i Tallinn, på restaurang Peppersack (28 €/person)

I priset ingår:

  • Bussresa enligt programmet
  • Båtresa Helsingfors-Tallinn-Helsingfors
  • 2 nätter på Original Sokos Hotel Viru i 2-personers rum
  • 2 frukostar
  • Chaufför och reseledare

Dag 1 – Fredag 10.12

Österbotten-Helsingfors-Tallinn

Bussen startar vid behov i Karleby och kör via Jakobstad, Vasa, Malax och Närpes. Anslutningsbuss startar från Petalax, Strömbäck park och kör längs Strandvägen till TB Strandhovet i Närpes. Vidare ner till Helsingfors, där vi går ombord på Tallinks färja m/s Megastar kl. 16:30. Möjligt att boka buffé på båten (tilläggs­kostnad). Vi kommer i land i Tallinn kl. 18:30 och kör då till Original Sokos Hotel Viru i centrum av Tallinn. Vi bor bara ett stenkast från Gamla Stan. Kvällen fri.

 

Dag 2 – Lördag 11.12

Tallinn

Hotellfrukost. Idag kan man dagen på sig att vandra på julmarknaden i Gamla Stan. Här kan man köpa julklappar i finaste hemslöjd (korgar, träskålar, filttofflor, lapptäcken, keramik, glas, hemmagjorda stearinljus, kransar och andra dekorationer). För de som vill julshoppa finns det flera centrala köpcentra. Möjlighet att delta i gemensam middag på restaurang Peppersack (tilläggskostnad 28 €/person).

Dag 3 – Söndag 12.12

Tallinn-Helsingfors-Österbotten

Hotellfrukost och utcheckning. Vi tar oss ner till terminalen och Tallinks m/s Megastar som avgår kl. 13:30. Möjligt att boka buffé på båten (tilläggskostnad).  Ankomst till Helsingfors kl. 15:30 då vi kör hemåt med pauser. Hemma till kvällen.

 


Giltigt pass eller EU-identitetsbevis behövs! Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls. Vi följer gällande coronarestriktioner och följer med i händelsernas utveckling hela tiden. Aktuell information hittar man på www.thl.fi. Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi

BOKA DIN RESA
Vänligen boka din resa i första hand genom att trycka på ‘Boka nu!-knappen här på sidan och fylla i dina kontaktuppgifter. Det går också att skicka e-post till adressen info@ingsva.fi eller ringa på tel.nr. 020 7434520 (vardagar kl. 8-16).
RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring.