• Svenska
Varaktighet: 03.02.2023 - 05.02.2023
Plats: Stockholm, Sverige
Pris: 385 €/person
Boka nu!

Under 2023 fyller Jill 50 år vilket givetvis ska firas länge och storslaget – med en helt unik showupplevelse. Showens namn ’Simply The Best’ är precis så som vi vill se Jill; en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst. Alla låtarna man vill höra från Jills rika katalog är med. Även om hennes hjärta klappar mest för countrymusiken där hon med sin jordade känsla alltid berör magiskt och kraftfullt – så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer. Därför kommer man i denna show få uppleva genreöverskridande musikupplevelser. Showen produceras av några av Sveriges absolut bästa showskapare och är designad som en upplevelse utöver det vanliga; en lyxig, glossig och nästan filmisk känsla som ger Jill möjlighet att ta er med på en känslostyrd resa i olika rum. Detta är en show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och SJÄLVKLARA STJÄRNA Jill Johnson… eller som ni själva kommer att märka… Hon är ’Simply The Best’!

Boka så tidigt som möjligt, för att säkerställa att resan blir av! 

Pris:

385 €/person

Tillägg:

Enkelhyttstillägg +92 €
Buffet +38 €/person/väg
Sjöfrukost på returen +15 €/person

I priset ingår:

  • Bussresa enligt programmet
  • Båtresa Åbo-Stockholm-Åbo inkl. hyttplats
  • 1 hotellfrukost
  • Showbiljett till ’Simply the Best (främre läktare rad 1-11)
  • Chaufför

I priset ingår inte:

  • Reseförsäkring och avbokningsskydd

 

Dag 1 – Fredag 3.2

Österbotten-Åbo

Bussen startar vid behov i Karleby och kör via Jakobstad, Vasa, Malax och Närpes. Anslutningsbuss startar från Petalax, Strömbäck park och kör längs Strandvägen till TB Strandhovet i Närpes. Vi kör vidare till Åbo där m/s Viking Glory avgår kl. 20:55. Inkvartering i I4-hytter. Möjlighet att boka buffet (tilläggskostnad). Kvällen fri för eget program.

Dag 2 – Lördag 4.2

Stockholm

Ankomst till Stockholm kl. 06:30. Efter ankomsten kör bussen till centralt beläget hotell för frukost i lugn och ro. Därefter kör vi en liten rundtur i staden fram till att butikerna öppnas. Vi har tid för eget program tills vi samlas utanför slottet kl. 14:00 och kör till Cirkus på Djurgården. Jill Johnsson show ’Simply the best’ startar kl. 15:00 och vi sitter då bänkade och njuter av föreställningen. Efter showen kör vi till Viking Line-terminalen där m/s Cinderella avgår kl. 20:00. Inkvartering i I4-hytter. Möjlighet att boka buffet (tilläggskostnad).

Dag 3 – Söndag 5.2

Åbo-Österbotten

Färjan kommer i land kl. 07:35. Möjlighet att boka till sjöfrukost (tilläggskostnad). Vi kör mot Österbotten med lämpliga pauser.

 

 


OBS! VIKTIG INFORMATION!

  • Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls.
  • Avbokningsvillkor och -kostnader enligt Allmänna villkor för paketresor: för mer information vänligen klicka här
  • OBS! Fotoförsett ID måste tas med på resan (pass, EU-id eller körkort)

 

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring samtidigt som man bokar sin resa, men senast i samband med betalning av förskottet. Mycket viktigt ifall man blir sjuk före eller under resan.