• Svenska
Varaktighet: 29.09.2023 - 01.10.2023
Plats: Stockholm
Pris: 385 €/person
Boka nu!

Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys (Tuva B Larsen) jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta, följeslagare Zac (Lindy Larsson) lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Byns matriark, Rut Flogfält (Helen Sjöholm), har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Gottfrid Pettersson (Tommy Körberg) vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Fannys och Zacs storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.

Boka så tidigt som möjligt, för att säkerställa att resan blir av! – senast torsdag 22.6.2023 (gäller musikalbiljetterna)

Pris:

385 €/person

Tillägg:

Enkelhytt + 92 €
Buffet + 41 €/person/väg
Sjöfrukost på returen + 16 €/person

I priset ingår:

 • Bussresa enligt programmet
 • Båtresa Åbo-Stockholm-Åbo inkl. hyttplats
 • 1 hotellfrukost
 • Biljett till musikalen Änglagård (kategori A parkett)
 • Chaufför

I priset ingår inte:

 • Övriga måltider och måltidsdrycker
 • Reseförsäkring och avbokningsskydd

 

Dag 1 – Fredag 29.9

Österbotten-Åbo

Bussen startar vid behov i Karleby och kör via Jakobstad, Vasa, Malax och Närpes. En anslutningsbuss startar från Knifsund och kör Sju Broars väg till Jakobstad. En annan anslutningsbuss startar från Petalax, Strömbäck park och kör längs Strandvägen till TB Strandhovet i Närpes. Vi kör vidare till Åbo där m/s Viking Grace avgår kl. 20:55. Inkvartering i I4-hytter. Möjlighet att boka buffet (tilläggskostnad). Kvällen fri för eget program.

 

Dag 2 – Lördag 30.9

Stockholm

Ankomst till Stockholm kl. 06:30. Efter ankomsten kör bussen till centralt beläget hotell för frukost i lugn och ro. Därefter kör vi en liten rundtur i staden fram till att butikerna öppnas. Vi har tid för eget program tills vi samlas utanför slottet kl. 14:00 och kör till Oscarsteatern där dagens föreställning av Änglagård börjar kl. 15:00. Efter föreställningen kör vi till Viking Line-terminalen där m/s Viking Glory avgår kl. 20:00. Inkvartering i I4-hytter. Möjlighet att boka buffet (tilläggskostnad).

Dag 3 – Söndag 1.10

Åbo-Österbotten

Färjan kommer i land kl. 07:35. Möjlighet att boka till sjöfrukost (tilläggskostnad). Vi kör mot Österbotten med lämpliga pauser.

 


OBS! VIKTIG INFORMATION!

 • Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls.
 • Avbokningsvillkor och -kostnader enligt Allmänna villkor för paketresor: för mer information vänligen klicka här
 • OBS! Fotoförsett ID måste tas med på resan (pass, EU-id eller körkort)
 • Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi.

 

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring samtidigt som man bokar sin resa, men senast i samband med betalning av förskottet. Mycket viktigt ifall man blir sjuk före eller under resan.