• Svenska
Varaktighet: 22.02.2024 - 25.02.2024
Plats: Stockholm
Pris: Fr. 398 €/person
Boka nu!

Möjlighet att se två av Stockholms största shower på samma resa!

Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys (Tuva B Larsen) jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta, följeslagare Zac (Lindy Larsson) lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Byns matriark, Rut Flogfält (Helen Sjöholm), har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Gottfrid Pettersson (Tommy Körberg) vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Fannys och Zacs storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.

Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt – ett år till! Mamma Mia The Party kommer hem där allt började. När du kliver in genom de blå dörrarna har du magiskt förflyttas till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut.

Boka så tidigt som möjligt, för att säkerställa att resan blir av – senast 3.1.2024 (gäller Mamma Mia-biljetterna) eller 27.12.2023 (Änglagård)

Pris:

398 €/person

Tillägg:

Showbiljett till ’Mamma Mia The Party’ på Tyrol inkl. middag +142 €
Musikalbiljett till Änglagård på Oscarsteatern +91 €
Enkelhytt/-rum +130 €
Buffet utresa +47 €
Buffet hemresa +38 €
Sjöfrukost hemresa + 16 €/person

I priset ingår:

 • Bussresa i modern turistbuss, enligt programmet 
 • Båtresa Helsingfors-Stockholm-Åbo inkl. hyttplats
 • 1 natt på Clarion Hotel Sign  i 2-personers rum
 • 2 frukostar
 • Chaufför och reseledare

I priset ingår inte:

 • Show- och musikalbiljetter
 • Övriga måltider och måltidsdrycker
 • Reseförsäkring och avbokningsskydd
 • Eventuella övriga inträden

 

Dag 1 – Torsdag 22.2

Österbotten-Helsingfors

Bussen startar vid behov i Karleby och kör via Jakobstad, Vasa, Malax och Närpes. En anslutningsbuss startar från Knifsund och kör Sju Broars väg till Jakobstad. En annan anslutningsbuss startar från Petalax, Strömbäck park och kör längs Strandvägen till TB Strandhovet i Närpes. Vi kör vidare till Helsingfors där Silja Symphony avgår kl. 17:00. Inkvartering i B4-hytter. Möjlighet att boka buffet (tilläggskostnad). Kvällen fri för eget program.

Dag 2 – Fredag 23.2

Stockholm

Sjöfrukost ombord och vi anländer till Stockholm kl. 10:00. Efter ankomsten kör vi direkt till vårt hotell Clarion Hotel Sign i centrala Stockholm. Bagaget kan lämnas i hotellets bagageutrymme och var och en får checka in i egen takt under dagen.

Bussen kör till Djurgården (för de som bokat Mamma Mia) med start kl. 17:00. Vi bänkar oss vid våra bord på Tyrol där kvällens show ’Mamma Mia The Party’ börjar kl. 18:30. Här fångas vi av alla de kända ABBA låtarna medan vi serveras typiska grekiska smakupplevelser. Showen pågår i ca 4 timmar och kanske vi dansar en stund till. Bussen kör till hotellet efter showens slut och vi har sedan kvällen fri för eget program.

Dag 3 – Lördag 24.2

Stockholm

Hotellfrukost och utcheckning. Idag finns möjlighet att vandra runt i Stockholm och alla dess butiker och muséer. Har man bokat biljetter till musikalen Änglagård på Oscarsteatern, så börjar den kl. 15:00. Vi njuter av föreställningen och därefter samlas vi alla och kör till Viking Lines terminal där m/s Viking Glory avgår kl. 20:00. Inkvartering i I4-hytter. Möjlighet att boka buffet (tilläggskostnad).

Dag 4 – Söndag 25.2

Åbo-Österbotten

Färjan kommer i land kl. 07:35. Möjlighet att boka till sjöfrukost (tilläggskostnad). Vi kör mot Österbotten med lämpliga pauser.

 


OBS! VIKTIG INFORMATION!

 • Rätt till ändringar i resans program eller pris förbehålls.
 • Avbokningsvillkor och -kostnader enligt Allmänna villkor för paketresor: för mer information vänligen klicka här
 • OBS! Fotoförsett ID måste tas med på resan (pass, EU-id eller körkort)
 • Vaccinationer: kontrollera på www.rokote.fi.

 

RESEFÖRSÄKRING
Vi uppmanar resenären att teckna en reseförsäkring samtidigt som man bokar sin resa, men senast i samband med betalning av förskottet. Mycket viktigt ifall man blir sjuk före eller under resan.