Vi erbjuder chartertrafik och arrangerar även teaterresor, spelresor, konsertresor, rundresor, företagstransporter och andra skräddarsydda transportlösningar för grupper av alla storlekar. Vår bussflotta är stationerad i Närpes, Vasa och Jakobstad, och vi erbjuder beställningstrafik i Österbotten från Karleby till Kristinestad.

Med nedanstående formulär kan du begära offert för din resa.  Du kan också ringa till något av våra kontor, tel.nr. (*) 020 781 5360, vardagar kl. 09.00-16.00, eller skicka e-post till oss.

Vi har både minibussar (upp till 20 personer) och stora turistbussar med plats för upp till 63 personer. Med hjälp av vår vänliga och språkkunniga personal genomförs resorna på ett tryggt och bekvämt sätt. Vårt ansikte utåt – chaufförerna – skolas kontinuerligt i förutseende och ekonomisk körning, säkerhet, kundbetjäning och första hjälp för att vi skall kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Begär offert

Fält märkta med * är obligatoriska.

Beställarens uppgifter

Kontaktperson *

Företag/förening/skola:

Telefon *

E-post adress *

Vart och när?

Resmål *

Gruppens storlek *

Avresedag *

Avreseplats *

Starttid *

Returdag *

Hemfärd (start från resmålet)

Övriga uppgifter

Skriv in de tecken du ser på bilden för att bekräfta att det är en person som försöker komma åt den här sidan och inte ett automatiserat program.

captcha

Charterbussar - tilaa bussi

 

(*) Samtalets pris är 8,35 cent/samtal + 7,02 cent/min från anslutningar i det fasta inhemska nätet och 8,35 cent/samtal + 17,17 cent/min från inhemska mobiltelefoner. Priset innehåller moms 24 %. Resebyrån får ingen vinst för samtalen.
 
 
 
Luotettava Kumppani